Magunkról

Oszd meg az IWIW-en! Oszd meg a Google Zümmön! Oszd meg a Facebookon! Oszd meg a Twitter-en!

Emese bevkép  

A Geosynthetic Mérnöki Szolgáltató Kft., elindításakor a geoműanyagok területén szerzett sok éves szakmai és értékesítési tapasztalat motivált bennünket. Célunk a Magyarországon alkalmazott geoműanyagok szakszerű alkalmazásának preferálása mind az ipari, mind a lakossági felhasználók körében, komplex mérnöki háttérszolgáltatás biztosítása mellett.

Szeretnénk a külföldön megismert és a hazai nagy beruházásokban (autópálya-, vasútépítés, árvízvédelem, hulladéklerakó építés stb.) szerzett tudásunkat kamatoztatni a partnereink körében, nagy hangsúlyt fektetve a szakmai képzésre, a külföldi és magyarországi műszaki előírások, esettanulmányok, laborvizsgálatok és beépítés során szerzett tapasztalatok átadásával.


A konkrét értékesítés folyamán maximálisan törekszünk a gyorsaságra és a rugalmasságra, továbbá a megrendelőink egyedi igényeinek teljesítésére. Az általunk értékesített geoműanyagokat nagy tapasztalattal rendelkező hazai és külföldi gyártók állítják elő, akik maguk is nagy hangsúlyt fektetnek a folyamatos fejlesztésekre, élen járva ezzel a geoműanyag piacon.

 

 Gönczi Emese
ügyvezető igazgató